perjantai 28. syyskuuta 2012

PRAHA – Sunnuntai 20.5 - Vapaa-päivä

Lepäilyä ja kaupunkiin tutustumista


Viimeinen kokonainen päivä Prahassa sujui suomalaisten osalta vapaa-aikaa viettäen. Aamulla söimme runsaan aamupalan ja pohdimme mitä kukin päivän aikana tekisi. Salla vietti syntymäpäivänsä tuona päivänä ja sai ”lahjaksi” nukkua aamulla pitkään. Sallaa ja Jannea emme siis nähneet aamupalalla vaan he suuntasivat myöhemmin aamulla syömään aaupalaa paikalliseen kahvilaan.

Meistä Jenni, Matti, Rosa ja Inka suuntasivat kaupungille kävellen ja kävivät mm. Hard Rock Cafe:ssa lounaalla, shoppailemassa tulaisia ja katselemassa nähtävyyksistä Kaarlen Sillan.





Lämmin sää rajoitti osan matkalaisten pidempiä kävelyretkiä kaupungilla mutta onneksi nähtävää oli paljon myös hotellin läheisyydessä. Salla ja Janne kävivätkin syömässä paikallista ruokaa ravintolassa, ottivat aurinkoa ja lepäsivät pitkän seminaari urakan jälkeen.

Kokoonnuimme iltapäivällä hotellille kuulumisia vaihtamaan ja kävimme tekemässä vielä viimehetken tuliaisostokset lähellä olevasta tavaratalosta.

Illallisella kävimme vielä läpi kokemuksia seminaarien tapahtumista ja kokosimme ajatuksiamme jo tulevaa kotimatkaa varten. Kävimmekin ajoissa nukkumaan sillä aamulla odotti lähtö kohti lentokenttää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti